Ask Your Question
0

Black screen after login

asked 2015-06-15 11:03:23 -0500

glitchyme gravatar image

updated 2015-06-25 22:52:25 -0500

mether gravatar image

Hey guys, I tried logging in this morning and was welcomed with a black screen (cursor still showed). I swapped over to another tty and noticed that kwin was stuck running at 100%, but when I tried to replace it it complained about a fatal error. Things were working fine last night, but here's some changes that happened recently:

  • updated akmod-nvidia
  • noticed Fedora (4.0.4-202.fc21.x86_64) 21 added to the grub list

So far I can login by booting into the old Fedora (3.19.5-200.fc21.x86_64) 21, and choosing KDE Plasma Failsafe login. I tried downgrading akmod-nvidia to 346.72-1, but the problem still persisted.

Any ideas? Thank you

edit retag flag offensive close merge delete

Comments

Will advice to look into https://fedoraproject.org/wiki/Common... while it mention mackbooks it is related to nvidia

aeperezt gravatar imageaeperezt ( 2015-06-15 13:19:09 -0500 )edit

1 Answer

Sort by ยป oldest newest most voted
0

answered 2015-06-15 23:34:47 -0500

this post is marked as community wiki

This post is a wiki. Anyone with karma >750 is welcome to improve it.

So it turns out that the problem was a broken symlink when the nvidia drivers updated. I completely reinstalled the nvidia drivers ( http://www.if-not-true-then-false.com... ) and fixed the symlink by pointing it to the nvidia libGL instead: sudo ln -s /usr/lib64/nvidia/libGL.so.1 /usr/lib64/libGL.so.1

edit flag offensive delete link more

Your Answer

Please start posting anonymously - your entry will be published after you log in or create a new account.

Add Answer

Question Tools

1 follower

Stats

Asked: 2015-06-15 11:03:23 -0500

Seen: 1,212 times

Last updated: Jun 15 '15