Can't map express buttons of Wacom Bamboo Fun CTH-461

I’m experiencing the issue described here. Since the only one other user in that thread that experienced this issue uses Fedora Linux too, i think that it is worth to mention the issue here too.

$ cat /etc/os-release 
NAME="Fedora Linux"
VERSION="35 (KDE Plasma)"
ID=fedora
VERSION_ID=35
VERSION_CODENAME=""
PLATFORM_ID="platform:f35"
PRETTY_NAME="Fedora Linux 35 (KDE Plasma)"
ANSI_COLOR="0;38;2;60;110;180"
LOGO=fedora-logo-icon
CPE_NAME="cpe:/o:fedoraproject:fedora:35"
HOME_URL="https://fedoraproject.org/"
DOCUMENTATION_URL="https://docs.fedoraproject.org/en-US/fedora/f35/system-administrators-guide/"
SUPPORT_URL="https://ask.fedoraproject.org/"
BUG_REPORT_URL="https://bugzilla.redhat.com/"
REDHAT_BUGZILLA_PRODUCT="Fedora"
REDHAT_BUGZILLA_PRODUCT_VERSION=35
REDHAT_SUPPORT_PRODUCT="Fedora"
REDHAT_SUPPORT_PRODUCT_VERSION=35
PRIVACY_POLICY_URL="https://fedoraproject.org/wiki/Legal:PrivacyPolicy"
VARIANT="KDE Plasma"
VARIANT_ID=kde

$ dnf list installed | grep wacom
kcm_wacomtablet.x86_64                           3.2.0-5.fc35                            @fedora                                          
libwacom.x86_64                                  1.12.1-1.fc35                           @updates                                         
libwacom-data.noarch                             1.12.1-1.fc35                           @updates                                         
xorg-x11-drv-wacom.x86_64                        0.40.0-2.fc35                           @fedora                                          
xorg-x11-drv-wacom-serial-support.x86_64         0.40.0-2.fc35                           @fedora
1 Like