Fedora 34 KDE Plasma 5.22.5 - Logout stuck on blank screen

Logging out causes a blank screen with only the cursor moving around. I’ve seen similar posts floating around but no fix. Anyone here happen to know a fix for this issue?

Thanks!

$ inxi -Fxz

System:    Kernel: 5.14.11-200.fc34.x86_64 x86_64 bits: 64 compiler: gcc v: 2.35.2-6.fc34 Desktop: KDE Plasma 5.22.5 
           Distro: Fedora release 34 (Thirty Four) 
Machine:   Type: Laptop System: Dell product: Inspiron 5402 v: N/A serial: <filter> 
           Mobo: Dell model: 0W3XW5 v: A00 serial: <filter> UEFI: Dell v: 1.1.7 date: 12/17/2020 
Battery:   ID-1: BAT0 charge: 53.0 Wh (100.0%) condition: 53.0/53.0 Wh (100.0%) volts: 16.6 min: 15.0 model: BYD DELL TXD030A 
           status: Full 
CPU:       Info: Quad Core model: 11th Gen Intel Core i7-1165G7 bits: 64 type: MT MCP arch: Tiger Lake rev: 1 cache: 
           L2: 12 MiB 
           flags: avx avx2 lm nx pae sse sse2 sse3 sse4_1 sse4_2 ssse3 vmx bogomips: 27033 
           Speed: 1200 MHz min/max: 400/4700 MHz Core speeds (MHz): 1: 1200 2: 1201 3: 1169 4: 1101 5: 1095 6: 1100 7: 1117 
           8: 1201 
Graphics:  Device-1: Intel TigerLake-LP GT2 [Iris Xe Graphics] vendor: Dell driver: i915 v: kernel bus-ID: 0000:00:02.0 
           Device-2: Realtek Integrated_Webcam_HD type: USB driver: uvcvideo bus-ID: 3-6:6 
           Display: x11 server: X.Org 1.20.11 driver: loaded: modesetting unloaded: fbdev,vesa resolution: 1: 1920x1080 
           2: 1920x1080 
           OpenGL: renderer: Mesa Intel Xe Graphics (TGL GT2) v: 4.6 Mesa 21.1.8 direct render: Yes 
Audio:     Device-1: Intel Tiger Lake-LP Smart Sound Audio vendor: Dell driver: sof-audio-pci-intel-tgl bus-ID: 0000:00:1f.3 
           Device-2: Generalplus USB Audio Device type: USB driver: hid-generic,snd-usb-audio,usbhid bus-ID: 3-3.3:7 
           Sound Server-1: ALSA v: k5.14.11-200.fc34.x86_64 running: yes 
           Sound Server-2: PipeWire v: 0.3.38 running: yes 
Network:   Device-1: Intel Wi-Fi 6 AX201 driver: iwlwifi v: kernel port: 3000 bus-ID: 0000:00:14.3 
           IF: wlp0s20f3 state: up mac: <filter> 
Bluetooth: Device-1: Intel AX201 Bluetooth type: USB driver: btusb v: 0.8 bus-ID: 3-10:8 
           Report: rfkill ID: hci0 rfk-id: 0 state: down bt-service: enabled,running rfk-block: hardware: no software: yes 
           address: see --recommends 
RAID:      Hardware-1: Intel Volume Management Device NVMe RAID Controller driver: vmd v: 0.6 bus-ID: 0000:00:0e.0 
Drives:    Local Storage: total: 476.94 GiB used: 28.93 GiB (6.1%) 
           ID-1: /dev/nvme0n1 vendor: Toshiba model: KBG40ZNS512G NVMe KIOXIA 512GB size: 476.94 GiB temp: 59.9 C 
Partition: ID-1: / size: 475.35 GiB used: 28.69 GiB (6.0%) fs: btrfs dev: /dev/nvme0n1p3 
           ID-2: /boot size: 975.9 MiB used: 237.1 MiB (24.3%) fs: ext4 dev: /dev/nvme0n1p2 
           ID-3: /boot/efi size: 598.8 MiB used: 16.2 MiB (2.7%) fs: vfat dev: /dev/nvme0n1p1 
           ID-4: /home size: 475.35 GiB used: 28.69 GiB (6.0%) fs: btrfs dev: /dev/nvme0n1p3 
Swap:      ID-1: swap-1 type: zram size: 8 GiB used: 0 KiB (0.0%) dev: /dev/zram0 
Sensors:   System Temperatures: cpu: 60.0 C mobo: N/A 
           Fan Speeds (RPM): cpu: 0 
Info:      Processes: 381 Uptime: 6m Memory: 11.41 GiB used: 3.97 GiB (34.8%) Init: systemd runlevel: 5 Compilers: gcc: 11.2.1 
           Packages: 8 note: see --pkg Shell: Bash v: 5.1.0 inxi: 3.3.06